UUED RAVIHOOLDUSED SINU NAHALE!

pHformula hooldused

pHformula on esimene farmatseutiline-kosmeetiline hooldussari, mis rajaneb regeneratiivse meditsiini tehnoloogial. See põhineb uuenduslike kosmeetiliste ja meditsiiniliste retseptide segul.
Erinevalt paljudest teistest toodetest, on pHformula nahauuendussüsteem edukalt esindatud professionaalsel nahahooldusturul üle maailma, võimaldades nahahooldusspetsialistidel ja kosmeetikutel saavutada parimaid tulemusi. Dermatoloogilise nahauuendussüsteemina leevendabki pHformula suurepäraselt selliseid nahaprobleeme nagu vananemine, hüperpigmentatsioon, akne ja krooniline punetus. 


pHformula UUS KLIENT

Hooldus on mõeldud esmasele külastajale, kellega valime hoolduse konsultatsiooni käigus.  
Esmakordsel külastusel saab klient vajaliku ravihoolduse pHformula nimistust +hapniku klaaskupli ravi koos valgusteraapia ja alginaatmaskiga.

Hind 75€  

pHformula HOOLDUSED  

Tugeva happe kõrgel kontsentratsioonil kasutamise asemel kasutab pHformula uut meetodi, kus on mitu hapet madalamas kontsentratsioonis ehk happekokteil, mis ei põhjusta valu ega tugevat nahaärritust.
Hooldustele lisandub vajadusel mehaaniline puhastus ja kõikidel hooldustel imendatakse tugevat vitamiin C kontsentratsiooni. 
L-askorbiinhape aitab tugevdada naha kollageeni- ja elastiini võrgustiku. Hüaluroonhape seob nahas vett.
Retinool ehk A-vitamiin on uuritult üks tõhusamaid tooraineid kosmeetikas, mis aitab neutraliseerida vabu radikaale ning suurendada elastiini ja kollageeni tootmist, mille tulemusena joonekesed ja kortsud tasanduvad ning poorid muutuvad vähem märgatavamaks. Lisaks kiireneb armi paranemine ja taandub põletik.

pHformula ACNE – hooldus probleemsele, rasusele ja akne nahale

pHformula AGE – kortsude vastane hooldus

pHformula CR – punetavale, kuperroossele, põletikulisele nahale

pHformula MELA – pigmendilaigu hooldus

pHformula INSTANT – kuiva või rasuse naha hooldus

Hind 65€

JÄRELHOOLDUS:

*Peale hooldust 24h vältida sauna, tugevat trenni ning päikest.

*Enne hooldust ära kasuta hormoonkreeme 72h.

Scroll to Top